Drob

Drob

Nu există Sărbătoare de Paşte fără drob. Vă ofer reţeta mea simplă şi delicioasă.

Ingrediente

  • organe de miel sau ied (fără rinichi)
  • 1 kg ficat de porc
  • 8 ouă
  • 3 linguri cu făină
  • 2 legături de ceapă verde
  • 2 legături de usturoi verde
  • 2 legături de leurdă
  • 2 legături de mărar
  • 1 plic condimente pentru drob
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Organele se spală şi se pun la fiert. Se spumează de câte ori e nevoie. Când sunt gata se toacă la cuţit în cubuleţe mărunte. La fel şi verdeţurile. Se amestecă totul cu ouăle bătute, făina, condimentul, sare şi piper. Se omogenizează bine şi se pune compoziţia în forme de chec sau cozonac tapetate cu hârtie de copt. Se coc la foc potrivit 30-35 de minute. Se taie a doua zi.

Poftă bună!





1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (3 voturi, media: 5,00)
Se încarcă...

2 comentarii

  1. Danakarin a zis:

    delicioasa reteta !!

    15 aprilie 2012 , 02:31

  2. Madi a zis:

    Danakarin…mă bucur mult că îţi place. Paşte fericit!

    15 aprilie 2012 , 17:51

Comentează