Pâine cu tărâţe şi seminţe

Ingrediente

750g făină
1 cubuleţ de drojdie proaspătă
50g unt
250ml lapte
200ml apă
2 linguriţe de sare
2 linguri cu tărâţe
2 linguri miez de floarea soarelui

Mod de preparare

Într-un vas se pun la încălzit laptele, apa şi untul. Atenţie să nu fiarbă! În amestecul cald se dizolvă drojdia şi se pune totul în cuva maşinii de pâine how can I download from the library. Se adaugă apoi faina cernută, sarea, tărâţele şi miezul de floarea soarelui. Se selectează programul de frământare şi dospire.

Când e gata se scoate pe masa înfâinată, se mai frământă puţin, apoi se pune aluatul în tava mare de cozonac tapetată cu hârtie de copt google play wil niet downloaden.

Se mai lasă la crescut în forma până îşi dublează volumul, apoi se dă la cuptor la foc micuţ până când se coace, adică vreo 25 -30 de minute adblock herunterladen gratis.

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (1 voturi, media: 5,00)
Se încarcă...

how can I download from the library google play wil niet downloaden adblock herunterladen gratis

Reţete similare

Comentează

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...