Pizza Deliciosa
Ingrediente
Blat:
- 500 g făină
- 1 cubuleţ drojdie proaspătă
- 250 ml lapte
- 3 linguri ulei
- sare
- un praf de zahăr
Umplutura:
- cârnaţi semiafumaţi
- salam Victoria
- salam de porc
- ciuperci tăiate din conservă
- măsline fără sâmburi
- caşcaval
- brânză topită felii
- roşii
- pastă de tomate
- busuioc
- măghiran
- ulei
Mod de preparare
Se prepară întâi aluatul pentru blat: se dizolvă drojdia în laptele cald. Se adaugă sare, zahăr, ulei şi făină. Se frământă bine aluatul, apoi se lasă la crescut pâna îşi dublează volumul herunterladen.
Mezelurile se taie cubuleţe, iar caşcavalul se rade pe răzătoarea cu ochiuri mici.
Tava mare de aragaz se tapetează cu hârtie de copt herunterladen. Se întinde aluatul în strat uniform, se pune în tavă, se unge cu ulei, cu pastă de tomate, se presară deasupra condimentele, se pun feliuţe de brânză topită, apoi se pun cubuleţele de mezeluri, caşcavalul ras, măslinele tăiate, ciupercile şi feliuţe de roşii schieber herunterladen. Se dă tava la cuptor la foc potrivit pentru 20 – 25 de minute.
Poftă bună!