Cartofi noi la cuptor

Cartofi noi la cuptor

Sunt delicioşi şi foarte potriviţi lângă orice fel de friptură.

Ingrediente

  • 1 kg cartofi noi
  • sare
  • piper
  • ulei
  • mărar proaspăt
  • 2 fire de usturoi verde
  • 150 g smântâna

Mod de preparare

Cartofii se curăţă, se spală  şi se taie felii mai groase. Dacă sunt mici se lasă întregi. Se ung cu ulei, se presară cu sare, piper şi mărar tocat, apoi se pun în tava de aragaz tapetată cu hârtie de copt şi unsă cu ulei. Se dau la cuptor pâna se rumenesc. Se întorc de câteva ori.

Din usturoiul tăiat fin şi smântâna se face un sos care se serveşte alături de cartofi.

Poftă bună!





1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (2 voturi, media: 5,00)
Se încarcă...

Reţete similare

Comentează

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...