Drob de pui

Ne place drobul şi îl pregătim în fiecare an de Paşte. E foarte bun şi cu organe de miel, şi cu ficat de porc, şi cu carne tocată. Însă, de data aceasta, noi am preferat varianta cu ficăţei de pui.

Ingrediente

1 kg ficăţei de pui
3 legături de ceapă verde
1 legătură de usturoi verde
4 legături de leurdă
2 legături de mărar
1 legătură de pătrunjel
1 cutie mare de pate de ficat
8 ouă
condimente pentru drob
sare
piper

Mod de preparare

Ficăţeii se spală bine, apoi se pun la fiert cu o ceapă uscată.

Toate verdețurile se toacă mărunt.

Când ficăţeii sunt fierţi, se scurg bine de apă şi se toacă la robot sau la cuţit.

Se amestecă  cu verdețurile şi pateul, apoi se adaugă ouăle bătute ca pentru omletă.

Se omogenizează bine totul şi se potriveşte gustul cu condimentele speciale, piper şi sare dacă mai este nevoie.

Se pune compoziţia în forme şi se coace la 180 grade cam 40 de minte,

Se lasă la răcit până a doua zi, când se poate felia.

Poftă bună!





1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Momentan nu există voturi pentru aceasta reţetă)
Se încarcă...

Reţete similare

Comentează

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...