Mini tarte cu ciuperci, brânză şi ceapă verde

Mini tarte cu ciuperci, brânză şi ceapă verde

Ingrediente

  • 4 ouă
  • 150 g telemea de oaie veche rasă
  • 150 g smântână
  • 2 fire de ceapă verde
  • 250 g ciuperci
  • 1 roşie
  • mărar proaspăt
  • piper
  • unt

Mod de preparare

Într-un vas se bat ouăle ca pentru omletă. Se adaugă smântâna, brânza rasă, ciupercile tăiate mărunt, ceapa şi mărarul tocate. Se presară puţin piper şi se amestecă bine compoziţia.

Formele de tartă se ung cu unt şi se umplu cu amestecul pregătit. Deasupra se pun felii de roşie. Se dau la cuptor până e legată bine compoziţia. Se pot servi şi calde şi reci.

Poftă bună!





1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (1 voturi, media: 5,00)
Se încarcă...

Reţete similare

2 comentarii

  1. AndreiA a zis:

    Cate ies din ingredientele expuse?
    Multumesc.

    9 octombrie 2013 , 22:35

  2. Madi a zis:

    Depinde şi de mărimea formelor. Eu am unele mai mari, dar am văzut că există şi micuţe. Sinceră să fiu, nu mai ştiu căte au ieşit. Reţeta e făcută demult.

    13 octombrie 2013 , 11:21

Comentează

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...