Roşii coapte cu usturoi şi busuioc

Roşii coapte cu usturoi şi busuioc

Am găsit reţeta în ultimul număr al revistei „Secretele Bucătăriei”. Mi-a plăcut mult şi am încercat-o. Roşiile au ieşit delicioase şi pot acompania cu succes o friptură sau un peşte la grătar.

Ingrediente

    • 4 roşii lunguieţe
    • 4 roşii... galbene
    • 2 căţei mari de usturoi
    • ulei de măsline
    • sare
    • piper
    • busuioc

Mod de preparare

Roşiile se spală, se şterg şi se taie în două pe lungime.

Într-un vas de cuptor se pune puţin ulei de măsline, se aşează jumătăţile de roşii, se presară bucăţele de usturoi, sare şi piper. Se mai toarnă un fir de ulei şi se dau la cuptor pentru 30 de minute. Busuiocul se presară la servire.

Sunt foarte bune alături de friptură sau peşte la grătar.

Poftă bună!





1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Momentan nu există voturi pentru aceasta reţetă)
Se încarcă...

Reţete similare

2 comentarii

  1. miha a zis:

    Ce deliciu!

    O saptamana buna iti doresc! Si cu spor! :*

    22 august 2011 , 11:26

  2. Madi a zis:

    Miha….multumesc la fel. Te pup.

    22 august 2011 , 15:54

Comentează

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...