Roşii coapte cu usturoi şi busuioc
Am găsit reţeta în ultimul număr al revistei „Secretele Bucătăriei”. Mi-a plăcut mult şi am încercat-o. Roşiile au ieşit delicioase şi pot acompania cu succes o friptură sau un peşte la grătar.
Ingrediente
-
- 4 roşii lunguieţe
- 4 roşii... galbene
- 2 căţei mari de usturoi
- ulei de măsline
- sare
- piper
- busuioc
Mod de preparare
herunterladenRoşiile se spală, se şterg şi se taie în două pe lungime.
Într-un vas de cuptor se pune puţin ulei de măsline, se aşează jumătăţile de roşii, se presară bucăţele de usturoi, sare şi piper antivirus android kostenlosen. Se mai toarnă un fir de ulei şi se dau la cuptor pentru 30 de minute. Busuiocul se presară la servire.
Sunt foarte bune alături de friptură sau peşte la grătar estg.
Poftă bună!
miha a zis:
Ce deliciu!
O saptamana buna iti doresc! Si cu spor! :*
22 august 2011 , 11:26
Madi a zis:
Miha….multumesc la fel. Te pup.
22 august 2011 , 15:54