Pâine cu crenvurşti şi mozzarella

Pentru că mi-a placut mult reţeta de chifle pufoase pe care am descoperit-o de curând, m-am gândit să fac această variantă cu pastă de crenvurşti cu mozzarella, numai bune pentru mic dejun sau cină. Singura modificare a fost untul topit pe care l-am adăugat de data asta.

Ingrediente

Pentru 4 bucăţi :

310 g făină pentru cozonac
180 ml apă caldă
1 lingură ulei de măsline
30 g unt topit lichid
2 linguriţe rase drojdie uscată
1 linguriţă sare
1 linguriţă rasă zahăr

Umplutura:

4 - 5 crenvurşti fierţi şi curăţaţi de membrană
4 linguri mozzarella calup rasă fin
2 felii de brânză topită

În plus :
1 ou pentru uns
făină

Mod de preparare

Punem în vasul robotului 160 g făină cernută, drojdia uscată, zahărul şi sarea. Montăm cârligul de frământare şi amestecăm un pic ingredientele uscate musik auf mp3en.

Apa caldă se amestecă cu uleiul şi se toarnă în vas. Se amestecă pentru câteva secunde, după care se adaugă şi restul de 150 g făină cernută leads download facebook.

Mărim la mediu viteza robotului şi frământăm 4 minute, apoi adăugăm untul lichid ( din acre păstrăm o linguriţă pentru uns vasul şi aluatul)  călduţ şi mai frământăm 1 minut sau 2 maxim, până ce aluatul a absorbit untul patience gratisen ipad.

Scoatem coca, formăm o bilă şi o punem într-un vas uns cu linguriţa de unt păstrată şi rotim aluatul să se ungă şi el.

Lăsăm la crescut aluatul acoperit cu un şervet de bucătărie pentru 45 de minute Download survival games for free.

Preparăm umplutura : tocăm crenvurştii cu 3 linguri de mozzarella şi brânza topită. Trebuie să obţinem o pastă mai consistentă.

Scoatem aluatul pe masa pudrată cu puţină făină şi îl întindem cu sucitorul în foaie subţire, apoi întindem deasupra pasta de crenvurşti şi presărăm lingura rămasă de mozzarella herunterladen dateien mac.

Rulam din ambele capete, astfel încât 2 rulori să se întâlnească la mijloc.

Tăiem capetele ca să nivelăm şi apoi mai tăiem o dată ruloul mare în 4, ca să obţinem rulouri mai mici grafiken kostenlos herunterladen.

Le feliem cu un cuţit ascuţit, dar nu până jos, astfel feliile să stea prinse una de alta.

Răsucim una în dreapta şi una în stânga până terminăm ruloul musik kostenlos legal youtube.

Procedăm la fel cu toate 4.

Punem în tava tapetată cu hârtie de copt , ungem cu ou bătut şi coacem la 190 g căldură sus/jos pentru 23 minute, maxim 25 dlf beitrag herunterladen.

Sunt foarte bune servite şi calde şi reci.

Poftă bună!

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Momentan nu există voturi pentru aceasta reţetă)
Se încarcă...

musik auf mp3en leads download facebook patience gratisen ipad Download survival games for free herunterladen dateien mac

Reţete similare

Comentează

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...