Frigănele

Frigănele

Sunt atât de simplu de făcut şi atât de buneee… Mie îmi plac şi dulci şi sărate, şi calde şi reci…

Ingrediente

  • 5 felii de pâine
  • 2 ouă
  • 1 ceşcută cu lapte
  • 2 linguri cu telemea rasă
  • ulei pentru prăjit

Mod de preparare

Ouăle se bat bine şi se amestecă cu brânza rasă.

Feliile de pâine se trec rapid prin lapte pe ambele feţe, apoi se dau prin amestecul de ou cu brânză. Se pun la prăjit în ulei încins.

Se servesc şi calde şi reci cu zahăr, cu smântănă sau brânză rasă deasupra.

Poftă bună!





1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (1 voturi, media: 5,00)
Se încarcă...

Reţete similare

2 comentarii

  1. Miha a zis:

    N-am mai mancat de ani de zile. Multi ani! Si ce ne mai placeau! :))

    29 august 2011 , 23:01

  2. Madi a zis:

    Miha…..sunt foarte bune. Eu am mai mâncat….când şi când…..dar pot să spun ca le savurez cu poftă de fiecare dată….

    30 august 2011 , 13:12

Comentează

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...