Budincă de cartofi cu brânză şi broccoli

O gustare de seara delicioasă şi uşor de pregătit.

Ingrediente

6 cartofi medii
câteva bucheţele de broccoli opărit rapid
3 ouă
150 g brânză telemea sărată
3 roşii uscate în ulei
4 felii de kaizer
1 fir ce ceapă verde
100 g caşcaval
piper
ulei

Mod de preparare

Cartofii se pun la fiert în coajă.

Ceapa verde se toacă fin şi se căleşte în puţin ulei împreună cu kaizerul tăiat fâşii subţiri.

Ouăle se bat cu piper, brânza rasă fin şi aproape tot caşcavalul ras şi el  fin.

Cartofii fierţi se pun în apă rece, apoi se scurg , se curăţă de coajă şi se taie felii.

Într-un vas termorezistent uns cu ulei, se pun un straturi alternative de felii de cartofi fierţi, kaizerul călit cu ceapa verde şi ouă bătute cu brânză.

Pe ultimul strat se pun şi broccoli şi fâşii de roşii uscate şi se presară caşcavalul rămas.

Se dă vasul la cuptor să se gratineze pentru 15 – 20 de minute la foc iute.

Poftă bună!





1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Momentan nu există voturi pentru aceasta reţetă)
Se încarcă...

Reţete similare

Comentează

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...