Ciorbă de perişoare cu zeamă de varză
Ingrediente
- 500 g carne tocată
- 100 g orez
- 2 morcovi
- 2 cartofi
- 1 ceapă
- tăiţei
- zeamă de varză
- pastă de tomate
- sare
- piper
- mărar
- leuştean
- 1 ou pentru zdrenţe
Mod de preparare
Ceapa tocată si morcovii daţi pe răzătoare se pun la fiert. Carnea se amestecă cu orezul spălat şi scurs, sare, piper şi marar. Se formează perişoare care se pun la fiert alături de legume dj programm kostenlosen. Se mai adaugă apă dacă e nevoie. La jumătatea fierberii perişoarelor se adaugă cartofii tăiaţi în cubuleţe.
Când toate sunt fierte, se adaugă zeama de varză dată într-un clocot, pasta de tomate, sare, piper şi se fac zdrenţe de ou herunterladen. Se mai lasă să dea câteva clocote, apoi se dă vasul de pe foc şi se adaugă leuşteanul tocat.
Se poate servi cu iaurt sau smântână.
Poftă bună herunterladen!