Sparanghel la cuptor cu bacon şi ou

Ingrediente

1 legătură de sparanghel
felii subţiri de bacon
sare
piper
ouă
parmezan ras

Mod de preparare

Se taie partea mai tare de la fiecare sparanghel.

Se spală şi se opăresc pentru 5  minute.

Se scot într-un castron cu apă cu gheaţă.

Se tapetează o tavă cu hârtie de copt.

Se înfăşoară fiecare sparanghel în câte o fâşie de bacon.

Se presară cu sare şi puţin piper, apoi se dau la cuptor la 200 g pentru 8 minute.

După acest timp, se întorc, apoi se mai lasă încă 8 minute.

Se fierb ouăle moi.

La servire se presară parmezan ras.

Pofta bună!





1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Momentan nu există voturi pentru aceasta reţetă)
Se încarcă...

Reţete similare

Comentează

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...