Slow Cooker Crock Pot Digital 4,7 L

Mod de preparare

Am fost provocată de  Bucătăraş.ro, site-ul meu de suflet, să testez slow cooker-ul Crock Pot digital 4,7 l. Am fost încântată şi am acceptat. Slow cooker-ul gateşte, aşa cum îi spune şi numele, în cel mai simplu mod ,gustos şi sănătos. Ingredientele sunt preparate la temperaturi scăzute, ceea ce înseamnă că îşi păstrează foarte bine gustul şi textura. Încă un avantaj al vasului minune ar fi că găteşte şi fără supraveghere, iar funcţia de ,,păstrare la cald este de mare ajutor atunci când ajungi acasă obosit după o zi aglomerată şi vrei să mănânci ceva proaspăt preparat. Cele cinci reţete pregătite m-au încântat atât prin gust, cât şi prin faptul că timpul alocat lor s-a micşorat considerabil, astfel că aparatul minune a făcut toată treaba! Mă rog…..aproape toată!  🙂 Aşa că daca încă nu deţineţi un slow cooker, e timpul să vă completaţi colecţia de aparate de bucătărie cu un Crock Pot Digital 4,7 l! Spor la gătit!





1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Momentan nu există voturi pentru aceasta reţetă)
Se încarcă...

5 comentarii

  1. FLORY a zis:

    Arata foarte bine!

    27 noiembrie 2011 , 16:24

  2. Madi a zis:

    Flory….multumesc frumos.

    27 noiembrie 2011 , 18:25

  3. Emily a zis:

    arata minunat! o reteta delicioasa pe care mi-am salvat-o :*

    o zi minunata draga mea!

    27 noiembrie 2011 , 19:11

  4. Madi a zis:

    Emily….iti multumesc. Sa incerci reteta cu incredere. Prajiturica va iesi delicioasa.

    27 noiembrie 2011 , 21:05

  5. Prajiturica cu miere si lapte | Miere Delicioasa a zis:

    […] mult agreată de copii, m-am gândit să o pregătesc și eu. Rețeta originală am găsit-o pe http://www.madicuisine.ro.  Ce a ieșit? Un […]

    13 mai 2012 , 21:11

Comentează

Felie de lapte

Felie de lapte

E o prăjiturică adorată de fetiţa mea Viviana. M-am gândit să o pregătesc şi eu. M-am inspirat de ici de colo şi am mai adăugat câte ceva după gustul meu la cremă şi a ieşit ce vedeţi…

Ingrediente

Foi:

  •  4 ouă
  • 100 g zahăr
  • 20 ml lapte
  • 100 ml ulei
  • 2 linguri cu miere
  • 2 linguri cu griş
  • 4 linguri cu făină
  • 50 g cacao neagră
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1 fiolă esenţă de vanilie

Cremă:

  • 200 g brânză făgăraş Lacteea
  • 200 g smântână
  • 200 ml frişcă lichidă
  • 4 pliculeţe întăritor de frişcă
  • coaja rasă de la o portocală
  • 4 linguri cu miere
  • 1 fiolă esenţă de vanilie

Mod de preparare

Se prepară întâi crema: se pun toate ingredientele în vasul mixerului şi se mixează până se obţine o cremă fină şi consistentă. Se dă la rece.

Pentru foi, 2 la număr, mixăm gălbenuşurile cu zahărul, mierea şi vanilia până îşi dublează volumul. Se adaugă făina, grişul şi praful de copt, apoi cacaoa, uleiul şi laptele. Se omogenizează bine compoziţia apoi se încorporează albuşurile bătute spumă tare cu un praf de sare. Se împarte compoziţia în două şi se coc pentru circa 15 minute în tava 25/35 cm tapetată cu hârtie de copt.

Când blaturile s-au răcit se poate monta prăjitura punând toată crema între ele. Se dă la rece până a doua zi.

Poftă bună!





1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (5 voturi, media: 4,60)
Se încarcă...

5 comentarii

  1. FLORY a zis:

    Arata foarte bine!

    27 noiembrie 2011 , 16:24

  2. Madi a zis:

    Flory….multumesc frumos.

    27 noiembrie 2011 , 18:25

  3. Emily a zis:

    arata minunat! o reteta delicioasa pe care mi-am salvat-o :*

    o zi minunata draga mea!

    27 noiembrie 2011 , 19:11

  4. Madi a zis:

    Emily….iti multumesc. Sa incerci reteta cu incredere. Prajiturica va iesi delicioasa.

    27 noiembrie 2011 , 21:05

  5. Prajiturica cu miere si lapte | Miere Delicioasa a zis:

    […] mult agreată de copii, m-am gândit să o pregătesc și eu. Rețeta originală am găsit-o pe http://www.madicuisine.ro.  Ce a ieșit? Un […]

    13 mai 2012 , 21:11

Comentează