Slow Cooker Crock Pot Digital 4,7 L

Mod de preparare

Am fost provocată de  Bucătăraş.ro, site-ul meu de suflet, să testez slow cooker-ul Crock Pot digital 4,7 l. Am fost încântată şi am acceptat. Slow cooker-ul gateşte, aşa cum îi spune şi numele, în cel mai simplu mod ,gustos şi sănătos. Ingredientele sunt preparate la temperaturi scăzute, ceea ce înseamnă că îşi păstrează foarte bine gustul şi textura. Încă un avantaj al vasului minune ar fi că găteşte şi fără supraveghere, iar funcţia de ,,păstrare la cald este de mare ajutor atunci când ajungi acasă obosit după o zi aglomerată şi vrei să mănânci ceva proaspăt preparat. Cele cinci reţete pregătite m-au încântat atât prin gust, cât şi prin faptul că timpul alocat lor s-a micşorat considerabil, astfel că aparatul minune a făcut toată treaba! Mă rog…..aproape toată!  🙂 Aşa că daca încă nu deţineţi un slow cooker, e timpul să vă completaţi colecţia de aparate de bucătărie cu un Crock Pot Digital 4,7 l! Spor la gătit!





1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Momentan nu există voturi pentru aceasta reţetă)
Se încarcă...

6 comentarii

  1. Cristina a zis:

    delicioasa!

    30 noiembrie 2011 , 20:33

  2. Madi a zis:

    Cristina….mă bucur că îţi place.

    30 noiembrie 2011 , 20:49

  3. Mare Maria a zis:

    Cu ingrediente asa putine sa faci o asemenea minunatie…….!!!Felicitari:))))))Pupici:x

    30 noiembrie 2011 , 22:00

  4. Madi a zis:

    Maria…..îţi mulţumesc. Nu mai făcusem de mult ciocolată de casă…..şi chiar am păpat-o cu mare plăcere. Pup şi eu.

    1 decembrie 2011 , 14:18

  5. Sylvia a zis:

    Excelenta reteta o sa fac in we, tare bine ti-a iesit. Pupici multi din France !

    30 noiembrie 2011 , 23:14

  6. Madi a zis:

    Sylvia….spor la treabă! Mă bucur că îţi place. Te pup şi te îmbrăţişez cu drag!

    1 decembrie 2011 , 14:19

Comentează

Ciocolată de casă cu coajă de citrice şi caju

Ciocolată de casă cu coajă de citrice şi caju

După o reţetă by Bucătar Maniac. Am adăugat eu coaja de citrice pentru o aromă de iarnă şi alune caju.

Ingrediente

  • 45 g unt sau margarină
  • 80 ml apă
  • 200 g zahăr
  • 250 g lapte praf
  • 25 g cacao
  • coajă rasă de portocală şi mandarină
  • alune caju prăjite şi sărate

Mod de preparare

Se face un sirop din apă şi zahăr. Se amestecă la foc mic până s-a dizolvat tot zahărul, apoi se adaugă untul sau margarina şi coaja rasă de citrice. Se mai lasă să dea câteva clocote împreună, apoi se dă la răcit.

Se împarte siropul în două, la fel şi laptele praf. În jumătate se adaugă laptele praf cu alune zdrobite şi coajă de citrice, iar în cealaltă jumătate laptele amestecat cu cacaoa, alune şi coajă de citrice. Se amestecă bine ambele compoziţii… atenţie! nu cu mixerul că vor fi foarte vârtoase!… apoi se pun într-un vas tapetat cu folie de plastic şi se lasă la temperatura camerei să se usuce până a doua zi.

Poftă bună!





1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (8 voturi, media: 4,75)
Se încarcă...

6 comentarii

  1. Cristina a zis:

    delicioasa!

    30 noiembrie 2011 , 20:33

  2. Madi a zis:

    Cristina….mă bucur că îţi place.

    30 noiembrie 2011 , 20:49

  3. Mare Maria a zis:

    Cu ingrediente asa putine sa faci o asemenea minunatie…….!!!Felicitari:))))))Pupici:x

    30 noiembrie 2011 , 22:00

  4. Madi a zis:

    Maria…..îţi mulţumesc. Nu mai făcusem de mult ciocolată de casă…..şi chiar am păpat-o cu mare plăcere. Pup şi eu.

    1 decembrie 2011 , 14:18

  5. Sylvia a zis:

    Excelenta reteta o sa fac in we, tare bine ti-a iesit. Pupici multi din France !

    30 noiembrie 2011 , 23:14

  6. Madi a zis:

    Sylvia….spor la treabă! Mă bucur că îţi place. Te pup şi te îmbrăţişez cu drag!

    1 decembrie 2011 , 14:19

Comentează