Vulcani de ciocolată
E prima dată când încerc această reţetă. Ştiam de ea de mai demult, doar ca nu aveam formele speciale în care se coc. Mi-am cumpărat forme de ceramică şi am pregătit prăjiturelele delicioase. Ştiu că nu sunt perfecte, dar promit să mai încerc şi alte variante. Încercaţi şi voi!
Ingrediente
Pentru 8 forme:
- 200 g unt + extra pentru uns
- 300 g ciocolată
- 4 linguri cu zahăr+ extra pentru tapetat
- 3 linguri cu făină
- 3 ouă
- piure de zmeură
Mod de preparare
herunterladenTopim într-o crăticioară la foc mic untul, ciocolata şi zahărul.
Se toarnă totul într-un castron, apoi se adaugă pe rând ouăle şi se amestecă bine după fiecare free pictures without registration. Se încorporează şi piureul de zmeură făcut din 100 g fructe şi se omogenizează compoziţia.
Formele se ung cu unt şi se tapetează cu zahăr, apoi se toarnă compoziţie, fără să se umple totuşi facebook foto herunterladen.
Se coc la foc potrivit cam 10 – 12 minute. Se răcesc, apoi se pot servi.
Poftă bună!
Timea a zis:
Tare bine arata!
27 mai 2014 , 18:37