Cartofi gratinaţi cu sos blue cheese
Mie îmi place foarte mult brânza cu mucegai. De orice fel. De data asta am hotarât să o folosesc într-un sos. Am mai adăugat nişte cartofi fierţi şi nişte chimen, am dat la cuptor şi a rezultat ceva bun bun de tot.
Rețetă participantă la concursul "Câștigă 3 pachete cu produse La Colline"!
Ingrediente
- 6 cartofi
- chimen măcinat
- brânză cu mucegai albastru
- 2 ouă
- smântână pentru gătit
Mod de preparare
Cartofii, de prefert să fie mai mici, se fierb în coajă.
Într-o crăticioară se pun smântână cam 250-300 ml şi brânză după gust magenta tv filme herunterladen. Se amestecă continuu la foc mic, până ce brânza s-a topit complet.
Cartofii fierţi se răcesc , apoi se curăţă şi se taie rondele.
Se pregătesc două vase termorezistente de câte o porţie în care se pun rondele de cartofi, se presară chimen măcinat, se toarnă deasupra câte un ou bătut şi sos de brânză bmw kundenkarte herunterladen. Se mai presară câteva cubuleţe de brânză deasupra şi se dau vasele la cuptor până capătă o culoare si o crustă aurie.
Se pot servi cu sos pregătit înainte sau cu salată la alegere download minecraft vollversion kostenlos deutsch.
Poftă bună!
Lory a zis:
Ce bine arata!! de incercat !!
Te asteptam la concursul nostru cu ea sau alta reteta cu branza 🙂
Lory- Bucataresele Vesele
12 decembrie 2012 , 00:12