Tortilla cu bacon şi ouă de prepeliţă

Un preparat rapid şi gustos!

Ingrediente

  • 5 cartofi potriviţi
  • 150 g bacon
  • 150 c caşcaval
  • 1 ceapă
  • 3 ouă
  • 8 ouă de prepeliţă
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Se curăţă cartofii , se spală, se taie cubuleţe  şi se pun la fiert în apă cu sare. Când sunt gata se scurg.

Ceapa se taie julienne si se căleşte în ulei împreună cu baconul. Cele 3 ouă se bat ca pentru omletă, se adaugă 100 g caşcaval ras fin, sare şi piper.

Din cele 8 ouşoare de prepeliţă 2 se fierb tari.

Într-un vas de cuptor uns cu ulei, se pun cartofii împreună cu ceapa şi baconul călite, apoi se toarnă deasupra compoziţia de ouă şi caşcaval, se presară restul de caşcaval ras, se pun jumătăţile de ouă fierte şi din loc în loc ouăle crude. Se dă la cuptor până ce compoziţia se leagă.

Se serveşte cu salată la alegere.

Poftă bună!

 





1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (1 voturi, media: 5,00)
Se încarcă...

Reţete similare

1 comentariu

  1. Sitaru Nicolaie a zis:

    interesanta tortila am so incerc si eu

    13 februarie 2013 , 23:02

Comentează

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...