Rulouri de vinete în sos de roşii cu usturoi

Se prepară foarte rapid!

Ingrediente

1 vânătă mare
1 ceapă
3 căţei de usturoi
câteva roşii cherry
caşcaval ras
pastă de tomate
sare
piper
oregano
mărar
smântână pentru servit
ulei

Mod de preparare

Vânăta se taie în felii subţiri.

Se presară cu sare şi se frig pe ambele părţi în tigaia grill unsă cu ulei. Se rulează şi se pun deoparte.

Ceapa şi usturoiul tocate mărunt se călesc, apoi se adaugă puţină apă şi se lasă să se înmoaie.

Se adaugă pasta de tomate, condimentele şi roşiile tăiate în jumătate. Se fierbe sosul la foc mic până mai scade. Se dă deoparte de pe foc şi se adagă caşcavalul ras.

Se toarnă sosul într-un vas de cuptor, se pun rulourile de vinete, se stropesc cu smântână, se presară cu caşcaval ras şi mărar tocat şi se dau la cuptor la foc iute pentru 5 minute.

Se servesc atât calde, cât şi reci.

Poftă bună!





1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (1 voturi, media: 5,00)
Se încarcă...

Reţete similare

1 comentariu

  1. Diana a zis:

    Minunat , bv , bv Madi

    3 august 2014 , 15:21

Comentează

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...