Spaghetti cu sos de carne presată

Ingrediente

  • 150 g spaghetti
  • 250 g carne presată
  • 1 lingură pastă de tomate
  • 1 căţel mic de usturoi
  • sare
  • piper
  • busuioc uscat
  • ulei

Mod de preparare

Se pune apă sărată la fiert. Când clocoteşte se adaugă spaghetele şi se fierb timpul indicat pe pachet.

În puţin ulei se căleşte carnea presată cu usturoiul zdrobit, apoi se adaugă pasta de tomate, busuioc, sare, piper şi un pic de apă de la fiertul pastelor. Se amestecă în el câteva minute, apoi se dă deoparte.

Pastele se scurg de apă şi se servesc imediat cu sosul cald.

Poftă bună!





1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (2 voturi, media: 5,00)
Se încarcă...

Reţete similare

Comentează

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...