Slow Cooker Crock Pot Digital 4,7 L

Mod de preparare

Am fost provocată de  Bucătăraş.ro, site-ul meu de suflet, să testez slow cooker-ul Crock Pot digital 4,7 l. Am fost încântată şi am acceptat. Slow cooker-ul gateşte, aşa cum îi spune şi numele, în cel mai simplu mod ,gustos şi sănătos. Ingredientele sunt preparate la temperaturi scăzute, ceea ce înseamnă că îşi păstrează foarte bine gustul şi textura. Încă un avantaj al vasului minune ar fi că găteşte şi fără supraveghere, iar funcţia de ,,păstrare la cald este de mare ajutor atunci când ajungi acasă obosit după o zi aglomerată şi vrei să mănânci ceva proaspăt preparat. Cele cinci reţete pregătite m-au încântat atât prin gust, cât şi prin faptul că timpul alocat lor s-a micşorat considerabil, astfel că aparatul minune a făcut toată treaba! Mă rog…..aproape toată!  🙂 Aşa că daca încă nu deţineţi un slow cooker, e timpul să vă completaţi colecţia de aparate de bucătărie cu un Crock Pot Digital 4,7 l! Spor la gătit!

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Momentan nu există voturi pentru aceasta reţetă)
Se încarcă...

Comentează

Pulpe de pui cu caşcaval pe pat de spaghete

Pulpe cu caşcaval pe pat de spaghete

Ceva bun şi rapid pentru astă seară…

Ingrediente

  • 2 pulpe de pui dezosate
  • 200 g spaghete
  • 100 g caşcaval ras
  • 1 lingură pastă de tomate
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Pulpele se spală, se şterg, se ung cu ulei, se presară cu sare şi piper şi se pun la fript în tigaia grill. Se rumenesc pe ambele părţi.

Între timp se fierb pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Când sunt gata, se amestecă cu pasta de tomate, 50 g caşcaval ras, sare şi piper.

Bucăţile de carne se pun pe spaghetele cu sos, se presară deasupra restul de caşcaval ras şi se dă totul la cuptor pentru câteva minute.

Poftă bună!

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (3 voturi, media: 5,00)
Se încarcă...

Comentează