Spaghetti cu bacon şi sos de smântână

Reteta face parte din categoria ,,paste cu ce mai găsim prin frigider,,.

Ingrediente

200 g spaghetti
10 felii subţiri de bacon
1 ceapă mică
1 căţel de usturoi
ulei
sare
piper
1 roşie mare
250 ml smântână de gătit
50 g parmezan ras + extra pentru servit
câteva capere

Mod de preparare

Pastele se pun la fiert conform indicaţiilor de pe ambalaj.

Se călesc la foc mic în puţin ulei ceapa şi usturoiul tocat mărunt.

Se adaugă baconul tăiat cubulețe.

Între timp roşia se opăreşte, se curăţă de coajă şi i se scoate miezul moale, iar pulpa se taie şi ea cubulețe.

Se adaugă peste bacon.

Se căleşte totul pentru câteva minute, apoi se adaugă smântâna de gătit şi parmezanul ras.

Se potriveşte gustul cu sare şi piper şi se adaugă pastele fierte.

Se amestecă bine şi se servesc cu parmezan ras deasupra şi câteva capere.

Poftă bună!

 





1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Momentan nu există voturi pentru aceasta reţetă)
Se încarcă...

Reţete similare

Comentează

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...