Merlucius pane

Ingrediente

  • 2 bucaţi merlucius eviscerat
  • 2 oua
  • faina
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Peştele se taie pe lângă şira de-o parte şi de alta, astfel obţinem 4 fileuri pe care le taiem în jumătate şi le condimentăm cu sare şi piper.

Se bat ouăle foarte bine cu puţina sare, apoi se adaugă puţină făina cât să se îngroaşe compoziţia.

Bucăţile de peşte se dau întai prin făină, apoi prin amestecul de ou cu făină şi se pun la prăjit în ulei încins până se rumenesc frumos pe ambele părţi.

Se pot servi cu garnitură la alegere sau doar cu mujdei.

Pofta bună!





1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Momentan nu există voturi pentru aceasta reţetă)
Se încarcă...

Reţete similare

Comentează

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...