Macrou în sos tomat

Ingrediente

  • 1 macrou
  • 2 linguri cu pastă de tomate
  • piper cu lămaie de la Kamis
  • sare
  • ulei
  • mujdei de usturoi

Mod de preparare

Peştele se curăţă, se spală, se şterge, apoi se taie rondele. Se condimentează cu sare şi piper cu lămâie şi se pun la prajit în puţin ulei incins pâna se rumenesc frumos pe ambele părţi.

Pasta de tomate se desface în puţina apă şi se toarnă peste peşte. Se mai lasă un pic sa fiarbă peştele în sos, apoi se poate servi cu mujdei de usturoi sau ca atare.

Poftă bună!





1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Momentan nu există voturi pentru aceasta reţetă)
Se încarcă...

Reţete similare

Comentează

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...