Ouă umplute cu ton

Ingrediente

  • 4 ouă
  • 1 conservă de ton mărunţit în ulei
  • suc de lămâie
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ouăle se fierb tari. Se răcesc bine, se curaţă, se taie pe jumătate şi li se scot gălbenuşurile. Acestea se amestecă cu tonul scurs de ulei , sare, piper şi suc de lămâie după gust.

Jumătăţile de albuş se umplu cu compoziţia pregătită înainte.

Se dau la rece înainte de servire.

Poftă bună!





1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (1 voturi, media: 5,00)
Se încarcă...

Reţete similare

2 comentarii

  1. Dana a zis:

    Astea da!

    8 august 2013 , 13:40

  2. Madi a zis:

    Dana, ma bucur că îţi plac!

    8 august 2013 , 17:09

Comentează

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...