Supă cu perişoare de pui – Multicooker

Am pus din nou la treabă aparatul Philips Multicooker. Mâncărurile ies foarte gustoase. Prima reţetă dint-o nouă serie este supa cu perişoare de pui, preferată de copii. Şi nu numai!

Ingrediente

1 piept de pui
2 morcovi
1 cartof
1 păstârnac
1 fir gros de ceapă verde
sare
piper
mărar
ulei

Mod de preparare

Se dezosează pieptul de pui. Osul se păstrează, iar cărniţa se toacă, se amestecă cu sare, piper şi verdeaţă şi se foloseşte la perişoare adobe elements 14.

În cuva aparatului se pune un pic de ulei, apoi se selectează programul FRY.. Se adaugă osul pieptului,ceapa tocată  şi morcovii daţi pe răzătoarea cu ochiuri mari vereinfachte ausgangsschrift liniert herunterladen. Se călesc pentru câteva minute împreună, apoi se adaugă apă şi se selectează programul BOIL.

Când apa începe să fiarbă, se formează perişoare mici din carnea preparată şi se fierb împreună cu legumele (cartoful şi păstârnacul se pun întregi şi se scot la sfârşit) qualitrain app herunterladen.

Când perişoarele au fiert, se adaugă pastele, sare şi piper după gust.

La sfârşit se adaugă mărar proaspăt tocat.

Poftă bună free movie music!

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (1 voturi, media: 5,00)
Se încarcă...

adobe elements 14 vereinfachte ausgangsschrift liniert herunterladen qualitrain app herunterladen free movie music

Reţete similare

Comentează

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...