Ciorbă de legume cu lapte bătut

Vă invit să încercaţi reţeta asta simplă şi delicioasă.

Ingrediente

  • 1 ceapă mare
  • 3 morcovi
  • 3 cartofi
  • 2 gogoşari
  • 1 ţelină
  • 1 dovlecel
  • 1 ceşcuţă de orez
  • 400 ml lapte bătut
  • sare
  • piper
  • borş
  • leuştean
  • ulei

 

Mod de preparare

Toate legumele se curăţă, se spală şi se taie cubuleţe. Se pun la călit în ulei, apoi se adaugă apă.

Se lasă să fiarbă cam 15 minute, apoi se pune orezul spălat . Se lasă să fiarbă totul până se şi legumele şi orezul sunt bine făcute. Se adaugă borşul clocotit,potriveşte gustul cu sare şi piper, apoi se stinge focul şi se adaugă laptele bătut şi verdeaţa.

E bună şi caldă şi rece.

Poftă bună!





1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (1 voturi, media: 5,00)
Se încarcă...

Reţete similare

Comentează

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...