Tocăniţă de ciuperci şi ardei copţi la Crock Pot

A treia reţetă e o tocăniţă delicioasă cu ciuperci şi delicioşii ardei capia copţi, toate îmbăiate într-un sos de smântână şi mărar. Slow cooker-ul a facut toată treaba! Mă rog…aproape 🙂

Ingrediente

500 g ciuperci champignon
2 ardei capia cărnoşi copţi
200 m smântână de gâtit
1 linguriţă amidon
200 ml supă de pui
1 ceapă mică
sare
piper
mărar proaspăt

Mod de preparare

Tocăm ceapa mărunt mărunt, ardeii copţi fâşii, iar ciupercile felii.

Le punem pe toate cu 200 ml supă de pui.

Setăm aparatul Crock Pot slow cooker Digital 4,7 l pe funcţia high pentru 2 ore.

Cu 20 de minute înainte să expire timpul adăugăm în vasul aparatului Crock Pot amidonul dizolvat în smântâna de gătit şi potrivim gustul cu sare şi piper.

La sfârşit adăugăm mărar proaspăt tocat.

Poftă bună!





1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Momentan nu există voturi pentru aceasta reţetă)
Se încarcă...

Reţete similare

Comentează

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...