30 noiembrie 2012

Năsturei

Am găsit reţeta într-o revistă ,,Secretele Bucătăriei,,. Mi s-au părut foarte drăguţe fursecurile şi sunt foarte uşor de făcut. În plus....pot fi aromate după gust.Sper să vă placă!

24 noiembrie 2012

Napolitane cu caramel şi alune

Mi-era dor de prăjiturica asta simplă şi atât de bună.Nucile le-am înlocuit cu alune puţin sărate şi am mai adăugat un strop de ciocolată amăruie.

21 noiembrie 2012

Desert Oreo

E un desert rapid şi gustos.

17 noiembrie 2012

Ciorbă de ciolan afumat

E super simplă ciorbiţa, se face repede şi e nemaipomenit de bună!

17 noiembrie 2012

Tort Malaga

E o reţetă de pe blogul Laurei Laurenţiu, un blog minunat cu reţete delicioase, aşa cum e şi acest tort.Am modificat pe ici pe colo ingredientele, darrezultatul a fost acelaşi : o combinaţie de blat pufos şi însiropat, bezea, ciocolată şi cremă cu stafide şi rom. Minunat!

8 noiembrie 2012

Pui cacciatore

Văzusem de ceva timp reţeta asta pe net şi ....fiind în pană de idei şi de pofte...m-am gândit că aş putea să o pregătesc. A ieşit o mâncărică delicioasă, mai ales ca am gatit-o la cuptor!

4 noiembrie 2012

Mini eclere

Îmi plac foarte mult eclerele. Cu umplutură de cacao, vanilie, caramel sau frişcă.De data asta le-am făct cu umplutură de budincă de ciocolată şi glazură de cafea.Delicioase!

2 noiembrie 2012

Sărmăluţe fierte cu vin

Sărmăluţele îmi pla la nebunie. De porc, amestec, de pui, în frunze de viţă sau de varză....oricum ar fi pregătite sunt pe gustul meu. Răsfoind în ultima vreme numere mai vechi ale unor reviste culinare, am găsit reţete de sărmăluţe fierte cu vin. Şi mi-am propus să încerc şi eu. Au ieşit foarte bune şi cu [...]

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...