Pui cacciatore

Văzusem de ceva timp reţeta asta pe net şi ….fiind în pană de idei şi de pofte…m-am gândit că aş putea să o pregătesc. A ieşit o mâncărică delicioasă, mai ales ca am gatit-o la cuptor!

Ingrediente

  • 4 pulpe dezosate
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 2 ardei grasi
  • 1 conservă mare de roşii cubuleţe în bulion
  • 4 căţei de usturoi
  • 1 ceaşcă de vin alb
  • sare
  • piper
  • oregano
  • ulei
  • pătrunjel proaspăt

Mod de preparare

Se taie cărniţa în cubuleţe. Se pune la prăjit în ulei încins. Ceapa, morcovii, ardeii şi usturoiul se toacă cubuleţe, apoi se pun peste carniţă. Se adaugă vinul şi puţină apă şi se lasă să fiarbă bine totul. Se adaugă apoi cubuleţele de roşii în bulion, sare, piper şi oregano, apoi se dă vasul la cuptor şi se lasă să scadă. La sfârşit se adaugă pătrunjel proaspăt tocat.

Mâncărica e bună şi caldă şi rece.

Poftă bună!

 





1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (1 voturi, media: 5,00)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. Rocsy Ciobanu a zis:

    Foarte gustos…

    8 noiembrie 2012 , 20:14

Comentează