Slow Cooker Crock Pot Digital 4,7 L

Mod de preparare

Am fost provocată de  Bucătăraş.ro, site-ul meu de suflet, să testez slow cooker-ul Crock Pot digital 4,7 l. Am fost încântată şi am acceptat. Slow cooker-ul gateşte, aşa cum îi spune şi numele, în cel mai simplu mod ,gustos şi sănătos. Ingredientele sunt preparate la temperaturi scăzute, ceea ce înseamnă că îşi păstrează foarte bine gustul şi textura. Încă un avantaj al vasului minune ar fi că găteşte şi fără supraveghere, iar funcţia de ,,păstrare la cald este de mare ajutor atunci când ajungi acasă obosit după o zi aglomerată şi vrei să mănânci ceva proaspăt preparat. Cele cinci reţete pregătite m-au încântat atât prin gust, cât şi prin faptul că timpul alocat lor s-a micşorat considerabil, astfel că aparatul minune a făcut toată treaba! Mă rog…..aproape toată!  🙂 Aşa că daca încă nu deţineţi un slow cooker, e timpul să vă completaţi colecţia de aparate de bucătărie cu un Crock Pot Digital 4,7 l! Spor la gătit!





1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Momentan nu există voturi pentru aceasta reţetă)
Se încarcă...

3 comentarii

  1. stefania luca a zis:

    arata bine o sa incerc sa vad dak imi iese. 😀

    2 martie 2013 , 17:55

  2. Gabriela Gitoi a zis:

    asta arata intr-un mare fel! se vede ca esti tauroaica, si mama la fel, pregateste numai minunatii!

    13 aprilie 2013 , 20:12

  3. Cristina a zis:

    Cum:ciolan afumat fără os????

    22 ianuarie 2017 , 18:12

Comentează

Ciorbă de ciolan afumat

E super simplă ciorbiţa, se face repede şi e nemaipomenit de bună!

Ingrediente

  • 1 ciolan afumat fără os
  • 1 ceapă mare
  • 1 morcov mare
  • 1 ardei gras roşu
  • 4 gălbenuşuri
  • 200 ml smântână pentru gătit
  • oţet
  • sare
  • pătrunjel proaspăt
  • ulei

 

Mod de preparare

Se călesc în ulei ceapa şi morcovul tăiate mărunt. Se adaugă bucăţelele de carne şi se pune apă. Se lasă să fiarbă bine, apoi se adaugă ardeiul tocat .

Într-un vas se amestecă gălbenuşurile cu smântâna şi se adaugă zeamă din ciorbă ca să aducem la aceeaşi temperatură , ca să nu aibă aspect de prins. Se amestecă bine, se adaugă oţet şi sare după gust. Se dă deoparte de pe foc şi se adaugă pătrunjel tocat mărunt.

Poftă bună!





1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (4 voturi, media: 5,00)
Se încarcă...

3 comentarii

  1. stefania luca a zis:

    arata bine o sa incerc sa vad dak imi iese. 😀

    2 martie 2013 , 17:55

  2. Gabriela Gitoi a zis:

    asta arata intr-un mare fel! se vede ca esti tauroaica, si mama la fel, pregateste numai minunatii!

    13 aprilie 2013 , 20:12

  3. Cristina a zis:

    Cum:ciolan afumat fără os????

    22 ianuarie 2017 , 18:12

Comentează