Cartofi ţărăneşti la tigaie

Ingrediente

  • 4 cartofi mari
  • 4 felii de kaizer
  • 1 ceapă
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Cartofii se pun la fiert în coajă. Când sunt gata se răcesc, se curaţă şi se taie cubuleţe.

Ceapa se taie solzişori şi se pune la călit împreuna cu kaizerul tăiat fâşiuţe. Se lasă să se rumenească puţin împreună, apoi se adaugă şi cartofii şi se mai lasă pe foc câteva minute. Se potriveşte gustul cu sare şi piper.

Se servesc cartofii ţărăneşti cu salată de ardei copţi sau alta la alegere.

Poftă bună!





1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Momentan nu există voturi pentru aceasta reţetă)
Se încarcă...

Reţete similare

Comentează

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...