Ouă umplute

Ouă umplute

Ştiu ca toată lumea pregăteşte de sărbători ouă umplute. Eu le fac mai des pentru că ne plac mult, iar umpluturile pot fi diverse… în funcţie de preferinţe. Se fac şi repede şi sunt şi aspectuoase.

Ingrediente

  • 4 ouă
  • 1 cutie mică de pate de ficat
  • 1 lingură cu maioneză
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ouăle se fierb tari. Se răcesc în apă. Se curăţă şi se taie în jumătăţi. Gălbenuşurile se amestecă bine cu pateul de ficat, maioneza, sare şi piper. Se umplu cu această compoziţie jumătăţile de albuş şi se ornează după imaginaţie.

Poftă bună!





1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (3 voturi, media: 5,00)
Se încarcă...

Reţete similare

2 comentarii

  1. Dana a zis:

    varianta asta clasica eu o consider prea grasa,moale,nesanatoasa…Propun niste oua umplute mai light,umplutura cu piept de pui fiert,ardei rosu ,galbenus,fara maioneza si unele verdeturi ….sau orice altceva inafara de pateurile asta imbacsite cu cine stie ce si apoi si maioneza peste……..

    8 august 2013 , 13:37

  2. Madi a zis:

    Dana, e ok sa alegi varianta care este cel mai pe gustul tau. Oricum…mi-ai dat şi mie idei. Mersi.

    8 august 2013 , 17:09

Comentează

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...