Ouă umplute

O variantă de ouă umplute cu salată de ciuperci, piept de pui şi maioneză.

Ingrediente

3 ouă
1 ciupercă mare
1 lingură de maioneză
1 lingură de piept de pui gătit (fiert,fript etc)
sare
piper
pătrunjel proaspăt tocat
1 sfeclă roşie mică

Mod de preparare

Ouăle se fierb tari.

Se curăţă de coajă şi se pun într-un castron în care am ras fin sfecla roşie crudă.

Se lasă acoperite de sfeclă pentru 10 minute.

Se scot, se clătesc cu apă rece şi se taie în jumătate.

Gălbenușurile le sfărâmăm cu furculiţa şi le amestecăm cu restul ingredientelor mărunţite.

Se pune maioneza, se potriveşte gustul cu sare şi piper, se omogenizează totul şi se umplu jumătățile de ouă.

Poftă bună!





1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (1 voturi, media: 5,00)
Se încarcă...

Reţete similare

Comentează

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...