Chifteluţe de pui la cuptor

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 1 morcov
  • 1 cartof
  • 1 ceapă
  • 1 căţel de usturoi
  • 1 ou
  • verdeaţă
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Carnea de pui se toacă, apoi se amestecă cu ceapa mărunţită, morcovul şi cartoful date pe răzătoarea cu ochiuri mici, oul,usturoiul zdrobit, sare, piper şi verdeaţă.

Se formează chiftelute care se pun în tava mare de cuptor tapetată cu hărtie de copt şi unsă cu puţin ulei. Se coc cam 20 minute. Se întorc o singură dată.

Se servesc cu garnitură şi salată la alegere.





1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (4 voturi, media: 4,50)
Se încarcă...

Reţete similare

Comentează

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...