Bărcuţe cu cremă

Sunt rapid de făcut şi se pot umple cu orice fel de cremă delicioasă!

Ingrediente

 • bărcute din aluat de tartă
 • cremă de ciocolată (frişcă lichidă, ciocolată, unt)
 • spumă de căpşuni (frişcă lichidă, căpşuni, zahăr pudră vanilat)
 • ornamente după imaginaţie

Mod de preparare

videos youtube download for free online legal

Crema de ciocolată : se pun la foc mic frişca lichidă, ciocolata şi untul, se amestecă continuu până la omogenizare, apoi se dă la răcit.

Spuma de căpşuni : se face un piure cu mixerul vertical din căpşuni şi zahăr pudră vanilat , apoi se încorporează în frişca bătută spumă tare playstation 4 spiele online herunterladen.

Bărcuţele de aluat se umplu cu cremă şi se ornează după imaginaţie.

Poftă bună!

herunterladen1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (7 voturi, media: 4,00)
Se încarcă...

playstation 4 spiele online herunterladen videos youtube download for free online legal herunterladen

Reţete similare

3 comentarii

 1. Elena Popescu a zis:

  Buna ! Arata foarte bine aceste barcute insa nu am mai facut niciodata si as dori sa le incerc, insa as dori sa te rog daca imi poti spune gramajele ptr crema d ciocolata si spuma de capsuni, te rog. Multumesc!

  2 iunie 2013 , 15:17

 2. Madi a zis:

  Bună. Pentru crema de ciocolată am folosit 250 ml rişcă lichidă, 200 g ciocolată (100 g amăruie şi 100 g cu lapte) şi 30 g unt (puse la foc mic, amestecând mereu până la omogenizare, apoi răcită compoziţia şi spumată un pic cu mixerul), iar pentru spuma de căpşuni ,250 ml frişcă lichidă, cam 300 g căpşuni pasate şi zahăr pudră după gust (prefer varianta cu frişcă în locul albuşului de ou; se bate frişca lichidă până devine pufoasă, apoi se adaugă zahărul pudră şi se mixează în continuare, urmând ca la urmă să se încorporeze piureul de căpşuni) .Nu am folosit ambele creme în întregime la bărcuţe, am mai mâncat şi ca atare că sunt delicioase.

  8 iunie 2013 , 21:15

 3. Elena Popescu a zis:

  Multumesc tare mult,le am incercat si sunt delicioase. Am sa incerc si alte retete.

  11 iunie 2013 , 12:43

Comentează

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...