Cremă de ciocolată

Ciocolata e răsfăţul suprem. O ador! O găsesc irezistibilă. Am pregătit un dulce delicios, fin, cremos!

Ingrediente

  • 250 ml frişcă lichidă
  • 100 g ciocolată amăruie
  • 1 linguriţă de cacao

 

Mod de preparare

Frişca şi ciocolata se pun la foc mic. Se adaugă şi cacaoa şi se amestecă continuu până ce totul s-a omogenizat.

Se dă compoziţia la frigider pentru 20 de minute, apoi se spumează puţin cu mixerul.

Se serveşte rece ca atare, cu fructe sau frişcă sau se poate aroma cu mentă sau rom.

Poftă bună!





1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (5 voturi, media: 5,00)
Se încarcă...

Reţete similare

3 comentarii

  1. Gabriela Gitoi a zis:

    ganache curat! mor dupa crea asta! eu fac si trufe din ea si prajituri, torturi! ce sa mai, ramane sfanta!

    13 aprilie 2013 , 19:54

  2. Rocsy Ciobanu a zis:

    Un deliciu draga Madi! Pup!

    20 aprilie 2013 , 23:04

  3. Haplea a zis:

    Ador crema ganache!!!

    21 aprilie 2013 , 12:25

Comentează

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...