Costiţă cu ceapă pe pat de piure

Costiţă cu ceapă pe pat de piure

Nu mai mâncasem de mult nişte costiţă şi azi mi se făcu subit poftă. Am pregătit-o în felul acesta şi am servit-o cu castraveciori în saramură puşi de mine.

Ingrediente

  • 300 g costiţă afumată
  • 1 ceapă
  • 2 căţei de usturoi
  • 2 cartofi  mari
  • unt
  • lapte
  • sare
  • ulei
  • mărar

Mod de preparare

Cartofii se pun la fiert tăiaţi cubuleţe. Costiţa se taie feliuţe şi se pune la călit în puţin ulei împreună cu ceapa tăiată julien şi usturoiul.

Se pregăteşte un piure cu unt, lapte şi puţină sare. Se serveşte cu costiţa călită cu ceapă şi castraveţi acri sau altă salată la alegere.

Poftă bună!





1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (1 voturi, media: 5,00)
Se încarcă...

Reţete similare

Comentează

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...