Aripioare cu ciuperci

Aripioare cu ciuperci

Îmi plac aripioarele la cuptor. Îmi plac ciupercuţele. Le-am combinat într-un preparat simplu şi delicios.

Ingrediente

  • 6 aripioare
  • 200 g ciuperci mici
  • condimente pentru pui
  • sare
  • piper
  • 2 căţei de usturoi
  • ulei
  • mărar

Mod de preparare

Aripiarele se curăţă, se taie în jumătate, se spală, se şterg şi se ung cu ulei. Se presară cu condimente, sare şi piper. Se tapetează o tavă cu hârtie de copt, se unge cu ulei şi se pun aripioarele condimentate. Se dă tava la cuptor pentru 25 de minute, aripioarele întorcându-se de câteva ori până sunt rumenite frumos pe toate părţile.

Între timp spălăm ciupercuţele fără să le mai curăţăm de pieliţă. Se scurg bine şi se trag la tigaie în puţin ulei încins împreună cu usturoiul tocat, sare şi piper.

Aripiarele se servesc cu ciupercuţele presărate cu mărar şi eventual puţină smântână.

Poftă bună!





1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (4 voturi, media: 4,00)
Se încarcă...

Reţete similare

4 comentarii

  1. Giorgia a zis:

    hmmmm….ce bine arata…o sa incerc si eu reteta ca arat asa bine si am o foameeeeee…din pacate acum fac alta mancare…

    12 noiembrie 2011 , 19:10

  2. Madi a zis:

    Giorgia…..mulţumesc. Mă bucur mult că îţi place preparatul meu. Te mai aştept cu impresii şi pe la alte reţete.

    12 noiembrie 2011 , 21:53

  3. Giorgia a zis:

    desigur madi….app,sunt aceeasi giorgia de pe bucataras:D

    14 noiembrie 2011 , 09:11

  4. Madi a zis:

    Giorgia…..mi-am dat seama….

    20 noiembrie 2011 , 21:16

Comentează

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...