Pulpe usturoiate pe pat de mămăliguţă la cuptor

Ingrediente

2 pulpe de pui
4 căţei de usturoi
condimente
mălai
ulei
sare

Mod de preparare

Pulpele de pui se spală, se ung cu puţin ulei şi se presară cu condimente. Se pun într-o tavă cu ulei şi apă şi se dau la cuptor. Când sunt aproape gata se pune şi usturoiul tăiat şi se mai lasă să se rumenească împreună.

Se prepară o mămăliguţă. Într-un vas termorezistent se pune un strat de mămăligă apoi se aşează deasupra pulpele de pui şi se toarnă şi sosul rămas în tavă.

Se dă vasul la cuptor pentru 15 minute.

Se serveşte preparatul cald.

Poftă bună!





1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (6 voturi, media: 4,67)
Se încarcă...

Reţete similare

Comentează

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...