Mâncare de castraveţi acri cu carne de porc şi arpagic
Propun o mâncărică delicioasă celor ce nu ţin post.
Ingrediente
- 500 g carne de porc
- 200 g arpagic
- 500 g castraveţi la saramură
- 1 ceapă
- 1 morcov
- 4 căţei de usturoi
- 1 lingură cu pastă de tomate
- ulei
- mărar proaspăt
Mod de preparare
herunterladenCarnea se spală, se şterge şi se taie în cubuleţe. Se pune la călit împreună cu ceapa tocată mărunt şi morcovul tăiat feliuţe. Se adauga apoi apa caldă şi se lasă până ce cărniţa e aproape fiartă bio siegel herunterladen.
Se adaugă şi arpagicul, castraveţii tăiaţi felii, usturoiul şi pasta de tomate. Se mai lasă să dea în câteva clocote, apoi se stinge focul şi se adaugă mărarul tocat herunterladen.
Poftă bună!