Porc cu morcovi şi piure – Multicooker

Cea de-a zecea reţetă pregătită la Multicooker este una simplă, aşa cum v-am obişnuit.Se face repede şi e şi gustoasă!

Ingrediente

  • 500 g carne de porc fără os
  • 1 morcov mare
  • sare
  • piper
  • pătrunjel verde
  • ulei

Mod de preparare

Morcovul se curăţă, se spală şi se pune la fiert.

În cuva aparatului se pune ulei, apoi se setează programul FRY.Când uleiul s-a încins, se adaugă carnea tăiată bucăţele şi condimentată bine cu sare şi piper. Se lasă să se rumenească un pic, apoi se adaugă o cană cu apă şi se lasă la înăbuşit.

Când carnea e aproape gata şi apa a scăzut, se adaugă felii de morcov şi se lasă să prindă împreună o crustă frumoasă. Se mai condimentează dacă e nevoie.

Se serveşte friptura cu piure de cartofi şi salată la alegere.

Poftă bună!





1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (2 voturi, media: 5,00)
Se încarcă...

Reţete similare

Comentează

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...