Ceafă la cuptor cu cartofi şi usturoi
Porc nu mâncam des, dar când o facem prefer sa ne delectăm cu o bucată de ceafă pregătită la cuptor sau la grătar. De data asta am ales să o gătesc la cuptor acompaniată de niste cartofiori presăraţi cu usturoi.
Ingrediente
- 2 bucăţi de ceafă de porc
- 2 cartofi mari
- usturoi
- sare
- piper
- cimbru uscat
- mărar uscat
- boia dulce
- ulei
Mod de preparare
Ceafa se spală, se şterge, se unge cu ulei şi se presară cu condimente. Se pune într-o tigaiţă şi se dă la cuptor. Se prăjeşte pe ambele părţi apoi se adaugă o ceşcuţă cu apă herunterladen. Se lasă la foc măricel până e gata.
Cartofii se curăţă, se spală şi se taie cuburi. Se pun la fiert în apă cu sare şi se fierb pe jumătate movies on mobile for free. Se pun apoi într-o tăviţă cu ulei, se presară cu sare, piper şi mărar uscat şi se dau la cuptor. Se amestecă din când în când să nu se prindă videos von facebook herunterladen app.
Ceafa se serveşte cu cartofii presăraţi cu usturoi si cubuleţe de roşii.
Poftă bună!
olimpiu a zis:
ceafa de porc foarte buna daca la sfirsit ii mai adaugi putin de vin este fffffffffffffffffffffffffffbuna.
13 octombrie 2012 , 20:33