Rulou de pui
Am făcut mai demult reţeta aceasta şi azi am vrut să o pregătesc iar. E uşor de făcut şi arată bine la o masă de sărbători.
Ingrediente
- 1 piept de pui dezosat
- 2 ouă
- 1 lingură cu brânză rasă sau caşcaval
- 3 felii de brânză topită
- fâşii de gogoşari în oţet
- sare
- piper
- boia dulce
- ulei
- mărar uscat
Mod de preparare
Carnea se taie în aşa fel încât să obţinem o foaie. O acoperim cu folie de plastic şi o mai întindem puţin folosind ciocanul de carne. Se condimentează cu sare şi piper lehrbücher illegal downloaden.
Din ouă şi brânză sau caşcaval se face o omletă.
Pe foaia de carne condimentată se pun feliile de brânză topită, se aşează omleta şi deasupra fâşiile de gogoşar fitbit versa 2 herunterladen. Se rulează strâns, se leagă cu aţă mai groasă, se unge cu ulei şi se presară cu sare, piper, boia şi mărar uscat. Se coace în tava tapetată cu hârtie de copt unsă cu ulei la foc potrivit, întorcându-se până se rumeneşte frumos pe toate părţile coc herunterladen.
Se răceşte, apoi se porţionează cu grijă. Se serveşte ca atare, sau pe felii de cartofi prăjiţi sau cu un sos de maioneză cu usturoi raumplaner herunterladen kostenlos.
Poftă bună!
DOINA a zis:
Buna!!V-am gasit din intamplare blogul cautand o reteta de tort si mi-a placut ce am vazut pe aici….totul arata foarte bine si cu siguranta e si gustos…..imi place sa gatesc si sa incerc noi retete si acest piept umplut va fi cu siguranta incercat.
12 aprilie 2012 , 16:06
Madi a zis:
Doina….iţi mulţumesc pentru aprecieri. Sper să găseşti în continuare reţete pe placul tau. Paşte Fericit îţi doresc!
14 aprilie 2012 , 10:05
elena a zis:
Sincer am incercat reteta dar cu omleta arata bine DAR NU E BUN.
16 ianuarie 2013 , 22:10