Cotlet la tigaie cu ardei şi usturoi

Cotlet la tigaie cu ardei şi usturoi

Vă propun un preparat rapid şi gustos.

Ingrediente

  • 2 cotlete cu os
  • 1 ardei gras sau capia ( de la congelator)
  • 2 căţei mari de usturoi
  • câteva codiţe de ceapă verde
  • ulei
  • sare
  • piper
  • condimente pentru carne de porc

Mod de preparare

Carnea  se spală, se şterge şi se presară cu condimente. Se pune la prăjit în puţin ulei încins, apoi se adaugă apă şi se pune capacul ca să se înăbuşe puţin. Se pune apă caldă de câte ori este nevoie până ce cărniţa e moale. Când e gata se lasă să scadă apa de tot şi să se rumenească frumos.

Între timp se toacă mărunt ardeiul, usturoiul şi codiţele verzi de ceapă. Se trag la tigaie pentru câteva minute. Se condimentează cu sare şi piper.

Amestecul de ardei, usturoi şi ceapă se pune peste bucata de carne frumos rumenită. Preparatul se serveşte cald.

Poftă bună!





1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (4 voturi, media: 5,00)
Se încarcă...

Reţete similare

3 comentarii

  1. Cristina a zis:

    super bun!

    11 decembrie 2011 , 10:39

  2. Madi a zis:

    Cristina….mă bucur că îţi place.

    11 decembrie 2011 , 19:49

  3. Întrebare a zis:

    Interesantă reteta! Dar nu va suparati, ce înseamnă „se trag la tigaie pentru câteva minute”… Aștept răspunsul dv. Multumesc

    8 ianuarie 2013 , 03:25

Comentează

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...