Piftie de pui

Piftie de pui

Ingrediente

  • 2 pulpe de pui
  • 1 ceapă
  • 1 morcov
  • usturoi
  • sare
  • 6 pliculeţe de gelatină

Mod de preparare

Se pune carnea la fiert în apă rece împreună cu ceapa şi morcovul întregi. Când e gata fiartă cărniţa se dă la răcit. Legumele se dau deoparte.

Gelatina se hidratează în 200 ml apă rece pentru 10 minute. Se pune la foc mic până se dizolvă, dar nu are voie să fiarbă. Se adaugă în supa în care a fiert carnea. Se potriveşte gustul cu sare şi usturoi.

Cărniţa se curăţă de pe oase, se taie mărunt, apoi se repartizează în boluri mici cât pentru o porţie. Se toarnă supa cu usturoi şi se dau vasele la rece până se încheagă.

Poftă bună!





1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (4 voturi, media: 4,75)
Se încarcă...

2 comentarii

  1. Lavinia a zis:

    Arata foarte bine!

    9 decembrie 2011 , 15:56

  2. Madi a zis:

    Lavinia….mulţumesc. Se face şi foarte uşor şi nu e chiar atât de grea ca cea de porc….

    9 decembrie 2011 , 19:27

Comentează