Saramură de miel

Ultima reţetă din cele cinci pregătite cu ajutorul caserolei si aparatului de vidare Food Saver este una….mai neobişnuită. M-am gândit că daca există saramură de peşte sau pui, de ce n-ar exista şi saramură de miel, pentru că această carne este delicioasă pregătită la grătar. Sper să vă placă!

Ingrediente

4 cotlete de miel
1 ardei iute
2 ardei kapia
usturoi
leurdă
condimente pentru miel
sare
piper

Mod de preparare

Spălăm carnea şi o ştergem.

O condimentăm cu sare, piper şi condimente speciale.

O aşezăm în caserola de vidare, adăugăm leurdă tocată şi usturoi, apoi o ceaşcă de apă şi vidam.

Dăm la rece pentru 30 de minute.

Frigem cotletele pe grătarul încins.

Separat punem la fiert 1 l de apă cu sare, piper, codimente speciale, usturoi şi leurdă, după care adăugăm roşii, ardei kapia şi ardei iute toate coapte pe plită şi tocate.

Dăm în câteva clocote.

Carnea friptă se scoate într-un castron şi peste ea se toarnă saramura pregătită anterior.

Lăsăm 10 minute să se pătrundă gusturile, apoi se poate servi.

Poftă bună!





1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Momentan nu există voturi pentru aceasta reţetă)
Se încarcă...

Reţete similare

Comentează

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...