Piept de pui umplut cu ciuperci

Ingrediente

1/2 piept mare de pui fara os
8 ciupercute
marar proaspat
condimente pentru carnea de pui
sare
piper
ulei

Mod de preparare

Pieptul se taie in asa fel incat sa obtinem o foaie de carne.

Ciupercile se curata, se toaca marunt si se amesteca cu putina sare, putin piper si marar tocat.

Foaia de carne se presara cu condimenate, apoi se pun ciupercile si se ruleaza. Se leaga ruloul cu ata, se unge cu ulei, se presara cu condimente si se pune in tava tapetata cu hartie de copt unsa si ea cu ulei. Se da la cuptor la foc potrivit pana cand carnita e gata (se intoarce de cateva ori).





1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (1 voturi, media: 1,00)
Se încarcă...

Reţete similare

Comentează

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...