Cotlet de miel cu ciuperci

A partra reţetă cu miel sunt aceste cotlete pregătite la cuptor cu nişte delicioase ciupercuţe. Caserola de vidat şi-a făcut treaba repede şi bine şi am putut să ne bucurăm de o delicioasă cină !

Ingrediente

4 cotlete de miel
500 g ciuperci
sos de soia cu ciuperci
sare
piper
seminte de mărar
1 foaie de dafin
1 căpăţână de usturoi
vin alb
ulei

Mod de preparare

Se spală carnea şi se şterge.

Se pune în caserola de vidare, se condimentează cu sare, piper, seminţe de mărar şi sos de soia cu ciuperci, după care se adaugă puţină apă sau supă de legume şi usturoiul tăiat pe jumătate şi se videază.

Se ţine la rece pentru 30 de minute.

Se scot cotletele şi se pun într-o tavă cu ulei, apă şi vin şi se dau la cuptor.

Se mai întorc şi se mai adaugă apă sau vin dacă este necesar.

Cu 10 minute înainte să fie gata carnea se pun ciupercile curăţate şi tăiate lamele.

Se serveşte preparatul cald eventual cu un sos de smântână cu usturoi.

Poftă bună!





1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Momentan nu există voturi pentru aceasta reţetă)
Se încarcă...

Reţete similare

Comentează

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...