Tocăniţă de porc cu ciuperci
O mâncare pregătită la cuptor! Delicioasă!
Ingrediente
- 1 kg carne de porc
- 500 g ciuperci champignon
- 4 morcovi
- 4 ardei capia
- 2 cepe
- 1 coserva de rosii cubuleţe
- 1 cană de zarzavat de casa din roşii şi ardei
- 2 linguri pastă de tomate
- 1 ceaşcă de vin roşu
- usturoi
- sare
- piper
- ulei
- pătrunjel
Mod de preparare
nik filter kostenlosSe pun la călit în ulei încins ceapa tocată mărunt, rondele de morcovi, fâşii de ardei şi usturoi. Apoi se adaugă carnea tăiată cubuleţe şi se mai lasă pe foc amestecând continuu până ce aceasta şi-a schimbat culoarea vivo.sx herunterladen. Se adaugă apoi ciupercile tăiate mai mare , se pun şi apă sau supă de legume şi vin şi se mută vasul în cuptorul încins.
Se fierbe totul la foc potrivit şi când carnea e aproape gata se adaugă roşiile din conservă, zarzavatul şi pasta de tomate, sare şi piper după gust, si se dă din nou vasul la cuptor ca să scadă bine sosul wie kann man musik von youtube herunterladen.
Se serveşte tocăniţa caldă presărată cu pătrunjel şi alături de mămăligă.
Poftă bună!
Cristina a zis:
Buna, cu siguranta!
3 martie 2013 , 20:06