Friptură de porc cu măsline

Un prânz rapid şi foarte gustos!

Ingrediente

  • 2 felii ceafă de porc cu os
  • măsline verzi tăiate
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri oţet balsamic
  • 2 linguriţe de muştar
  • condimente pentru carnea de porc
  • 2 căţei de usturoi
  • piper
  • paste
  • ulei

Mod de preparare

Se prepară un sos din ulei, oţet balsamic, muştar, condimente , usturoi ras, măsline feliate şi puţină apă. Feliile de carne se marinează în acest sos pentru 10 minute, apoi se pun la fript cu tot cu sosul de pe ele în tigaia grill unsa cu ulei şi bine încinsă. Se rumenesc la foc micuţ pănă sunt gata.

Se servesc fripturile cu paste fierte şi amestecate cu un pic de ulei, sare, piper şi verdeaţă.

Poftă bună!





1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (2 voturi, media: 5,00)
Se încarcă...

Reţete similare

1 comentariu

  1. Rocsy Ciobanu a zis:

    Madi ce bunataturi mai faci..Arata tare bine!

    2 martie 2013 , 21:51

Comentează

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...